Selecteer een pagina

Op 25 jarige leeftijd werd er FA bij mij gediagnosticeerd. Dit was in de zomer van 2011. Ik heb in de tussentijd van alles geprobeerd om de progressie van de ziekte te voorkomen, maar helaas begon de ziekte steeds erger te worden en begon het een grote rol te spelen in mijn leven. In de loop der jaren werd het ook steeds duidelijker dat de specialistische kennis over FA ontbreekt bij iedereen in de medische wereld en dat je als FA’er aan je lot wordt overgelaten.

De laatste jaren begon ik steeds onzekerder te lopen en had ik erg last van spierspanningen over mijn hele lichaam. Mijn energieniveau begon ook steeds verder af te nemen en slapen werd ook een probleem.

Begin 2019 kwam ik in contact met Robin. Hoewel ik in het begin sceptisch en kritisch was, kon hij mij al snel het vertrouwen geven om te beginnen met een behandeltraject. Ik kwam er al snel achter dat hij zeer veel specialistische kennis van zaken had en precies weet hoe het lichaam van een FA’er in elkaar zit.

Een dag na de eerste sessie merkte ik snel resultaat, er kwam een intense energie vrij en ik was al meteen veel stabieler. Ik merkte het vooral aan mijn voeten, alsof ik met beide voeten op de grond stond (zowel letterlijk als figuurlijk). Ook sliep ik de dagen erna veel beter en dieper en kwam ik ontspannender over op andere mensen.

Ik ben nu al erg tevreden over de behandelingen van Robin en zie ook uit naar de volgende sessies.