Selecteer een pagina

Orthopedische Balance Soles

Voor krachtig en ontspannen lopen

Balance Soles verminderen chronische rug- en knieklachten

 

Spanning in je lichaam?

 

Veel mensen herkennen een hoge spierspanning in het lichaam. Daaruit komen klachten voor zoals verkramping, vermoeidheid, rug- en knieklachten. Balance Soles zorgen ervoor dat je minder klachten ervaart. Het zijn zolen die je in je schoenen schuift en zodra je de deur uitloopt al merkt dat je systeem positief verandert. Je spreekt andere spiergroepen aan en er komt ontspanning in je lichaam op de plekken waar je normaliter pijn en stijfheid hebt ervaren. Balance Soles raken de kern van jouw probleem, zodat je vanuit je voeten de juiste spieren aanspant en je houding corrigeert. 

Hier hoef je helemaal niets voor te doen, alles gaat vanzelf.

Veel mensen hebben niet voor niets een plattere of juist hollere voet. Elke stand van je voeten spreekt verschillende spiergroepen aan. De juiste ondersteuning helpt je beter te bewegen. Dus wanneer je een holle voet plat probeert te maken gaat het lichaam juist ongemak ervaren. Balance Soles ondersteunen de stand van de voeten en brengen ontspanning teweeg. Hierdoor worden chronische rug- en knieklachten aanzienlijk verminderd. Ook stimuleert het krachtig en ontspannen lopen.

 

Informatie over de Balance Soles

Intake met aanmeting

We hebben allemaal een eigen manier van bewegen. De zolen worden aangemeten, op basis van jouw ideale manier. Dit door middel van speciaal op jouw toegespitste testen en onderzoek.

Vermindert chronische rug- en knieklachten

Balance Soles ondersteunen jouw voeten op de manier waar jouw lichaam het meest bij gebaat is. Hierdoor verminderen chronische rug- en knieklachten. Ook stimuleren ze krachtig en ontspannen lopen.

Ook zeer geschikt voor sporters

Balance Soles verbeteren sportprestaties en werken blessure preventief door het aanspreken van de juiste spiergroepen.

Mogelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Via de aanvullende zorgverzekering vallen de Balance Soles onder steunzolen en is er in veel gevallen een gedeeltelijke tot volledige vergoeding mogelijk. Het eigen risico wordt hierbij niet aangesproken.

Klik hier voor meer informatie over een mogelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.