Selecteer een pagina

Ben jij ook klaar met pijn?

Nr. 1 behandeltraject voor chronische rug- en knieklachten
Stop chronische rug- en knieklachten!

Radeloos word je er van… Pijn. Velen van ons proberen allerlei verschillende behandelingen en komen er maar niet van af. Zoveel beloften en zo weinig resultaat. Vaak nemen de klachten zelfs toe. Het belemmert je werk en vrije tijd, waardoor je de dingen niet precies zo kan doen zoals je graag wil.

Vanaf het moment dat je binnenkomt in mijn praktijk gaan we direct aan de slag. We nemen door welke klachten je precies hebt waarna we de oorzaak onderzoeken. Je moet namelijk de échte oorzaak ontdekken waaruit jouw klachten zijn ontstaan, voor je pijnvrij wordt. Ik kijk vervolgens super scherp en analytisch wat er voor nodig is om de oorzaak op te lossen. Daarvoor zet ik onder andere dry-needling, neuromusculaire stimulatie, (bindweefsel) massage en krachttraining in. Sessies duren 1 uur, zodat we er echt de tijd voor nemen.

Het traject verloopt in 3 fases. De eerste fase (Release) gaan we verkrampingen, stijfheid en actieve triggerpoints ontspannen. In de tweede fase (Rebuild) ontwikkelen we de kracht en stabiliteit die nodig is om krachtig te bewegen. In de laatste fase (Routine) kijken we naar jouw dagelijks leven en verbeteren we de laatste elementen zodat je alles topfit kan doen. 

Tijdens het traject meten we steunzolen (Balance Soles) aan die de kern van het probleem raken. Het moment dat je ze aantrekt en de deur uitloopt voel je gelijk dat er iets verandert in je systeem. Het lichaam corrigeert zichzelf direct. Balance Soles zijn een extra versterking als verlenging van de sessies.

Intensief maand traject met:

Een zeer uitgebreide intake

Behandelingen voor ontspanning

Behandelingen voor pijnreductie

Beweegprogramma met krachttraining

Oefenprogramma en beweegadvies voor thuis

Online Advies

Q & A

Waarom krijg ik ook steunzolen bij het traject?

Balance Soles aan- en ontspannen specifieke spieren in de voeten, benen en romp. Precies dat doen we ook tijdens de behandelingen. Dit versterkt het effect van de behandelingen voor een nóg beter resultaat.

Is er een vergoeding mogelijk vanuit mijn zorgverzekering?

De behandelingen worden door de lange duur van de behandelingen (1,5 – 2 uur) niet vergoed door de zorgverzekeraars. De vergoeding van de Balance Soles is afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering. Zie hier meer informatie.