Selecteer een pagina

Triple R-Program

Release - Rebuild - Routine
Speciaal voor Chronische Pijnklachten

Triple R-Traject

Zoveel mensen hebben last van chronische pijnklachten. Dit zorgt voor veel beperkingen in zowel werk als prive. Blijkbaar is het heel moeilijk om het probleem op te lossen en pijnvrij te worden.

Mensen bezoeken zoveel verschillende soorten behandelingen en therapieën, om vervolgens nergens echt geholpen te worden.

Belangrijk is om te kijken naar de oorzaak van de klacht en niet alleen naar de symptomen. Tegenwoordig word bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van triggerpoint behandelingen. Maar wat is de oorzaak voor de actieve triggerpoints? Voordat je gaat behandelen moet je de wortel van het probleem diagnostiseren en aanpakken zodat je pijnklachten definitief geëlimineerd worden. 

Het Triple R-Traject duurt 4 – 6 weken. Hierin doen we:

– Een zeer uitgebreide intake

– Behandelingen voor ontspanning (fascia & bindweefsel)

– Behandelingen voor pijnreductie (triggerpoints & dry-needling)

– Oefenprogramma en beweegadvies voor thuis

– Online advies

Trainen, massage en state-of-the art behandelingen hebben een groot effect op bewegingsvrijheid. Mobiliteit, balans, kracht en ontspanning zorgen ervoor dat je fit blijft, loopvaardigheden verbeteren en meer energie.

Deze nieuwste inzichten zorgen voor een effectief en kortdurend behandelprogramma waarbij je definitief chronische klachten elimineert. Al velen zijn voor je gegaan.. Wees welkom!

Welke onderdelen komen aan bod?

Ontspanning en mobiliteit

Kracht en stabiliteit

Optimaal bewegen

Is dit iets voor mij?

Ik begeleid mensen met Friedreichs Attaxie in verschillende stadia. Mijn ervaring is van zeer mobiele en lopende situaties, tot immobiele en gehandicapte mensen.

Iedereen  stadium heeft de daarbij behorende problematiek. Door maatwerk zorgen ik dat iedereen optimaal begeleidt word.

Is dit een (para)medisch programma?

Nee. Het Triple-R program is geen (para)medisch programma. Wij begeleiden het lichaam vanuit het individueel maatwerk en biomechanica. Wij werken dus niet met vaste protocollen, maar kijken naar wat jij specifiek nodig hebt.

Word het vergoed door de zorgverzekering?

Het practical program word niet vergoed door de zorgverzekeringen. Wij zijn een onafhankelijke prive organisatie die het belang van ieder individu voorop stelt.

Verminderen mijn pijnklachten met dit programma?

Ja! Wij hebben veel ervaring met het verminderen en preventief voorkomen van bijkomende pijnklachten door Friedreichs Attaxie. Door het Triple-R program werken we naar een krachtig en pijnvrij leven.

Gaan jullie mijn ziekte genezen?

Wij zorgen ervoor dat de fysieke progressie vertraagd. Je fit en energiek gaat bewegen en je pijnklachten afnemen. Friedreichs Attaxie is een genetische afwijking die wij niet kunnen genezen. Goede begeleiding bij de huidige symptomen en preventief werken zorgt ervoor dat je prettig kan leven.

Vragen?